Zitzak
Zitzak
Vanaf 74.95 excl. BTW
Zitzak bedrukken Zitzakken bedrukken

Webshop Zitzak

Zitzak

Vanaf € 74,95 excl. BTW

100 x 140 cm100 x 140 cm135 x 135 cm135 x 135 cm135 x 175 cm135 x 175 cm
WitWitZwartZwart
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

Omschrijving

Bedrukte zitzakken met eigen ontwerp voor meer creativiteit en productiviteit

Sit down en relax: het kan met onze Zitzakken. We hebben steeds meer behoefte aan rustmomenten en rustplekken. Als je toe bent aan een moment voor jezelf, is er niets fijner dan neer te ploffen een Zitzak met eigen ontwerp. Zitzakken zijn dé plek om je gedachten te laten varen en je creativiteit de vrije loop te laten. En dat kan nu in combinatie met een opvallende print. Laat het ontwerp van de zitzakken aansluiten bij de gewenste (huis)stijl van jouw bedrijf, aan de voor-en achterzijde.

Heerlijk ontspannen op een comfortabele zitzak

Zitzakken passen bijna overal bij; in de vergaderkamers, de bedrijfskantine, een overlegruimte of op een terras. In een zitzak kom je helemaal tot rust of kun je even gezellig praten en lachen met een groep vrienden of collega’s. Bedrukte Zitzakken zijn ook perfect voor het decoreren van een restaurant, terras, cafe of strandclub! Wil je afwisselen met prints, voor bijvoorbeeld seizoensacties? Het is ook mogelijk om extra losse hoezen te bestellen. Kleed het terras verder aan met bijpassende Parasols, outdoor Sierkussens of het ruime assortiment Beachflags.

Bestel bedrukte Zitzakken in drie verschillende formaten

De printkwaliteit is extreem hoog en komt prachtig uit op deze mooie zitzak stof. Daarnaast voelt de stof prettig aan, is deze slijtvast en bevat het geen schadelijke stoffen. De zitzakken worden aan de voor- en achterzijde voorzien van jouw ontwerp en zijn vanaf één stuk verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 135 × 135 cm, 135 × 175 cm of 100 × 140 cm.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Materiaal
Polyester hoes met uitneembare EPS-korrelvulling
Gewicht
225 gr./m2
Brandcertificaat
Printtechniek
Pigmentinkten op waterbasis
Textuur
Gestructureerd
Afwerking
Hoezen zijn voorzien van een rits
Wasvoorschrift
Wassen op 30 graden
Bleken niet toegestaan
Strijken toegestaan op maximaal 110 graden
Kan niet in de droger
Hangend drogen
Extra
Onze stoffen bevatten geen azo kleurstoffen, allergie verwekkende stoffen, lood & cadmium en formaldehyde.

Downloads