Whiteboard
Whiteboard
Vanaf 36.95 excl. BTW
Whiteboards bedrukken Whiteboards bedrukken Whiteboards bedrukken

Webshop Whiteboard

Whiteboard

Vanaf € 36,95 excl. BTW

100 x 120 cm100 x 120 cm120 x 150 cm120 x 150 cm120 x 200 cm120 x 200 cm60 x 100 cm60 x 100 cm60 x 150 cm60 x 150 cm
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , , ,

Omschrijving

Creëer binnen no-time een Whiteboard

Magnetische Whiteboards met een eigen ontwerp kunnen gebruikt worden als inspiratiewand, weekplanner, familieplanner of scrumbord. De vele synoniemen zeggen wel iets over de veelzijdigheid van dit product. Ontwerp je eigen print en creëer een inspirerend of creatief bord.

Gemaakt van robuust LentaSteel®

Een Whiteboard is een handig hulpmiddel bij vergaderingen en brainstormsessies. De kwalitatieve Whiteboards worden gemaakt van robuust LentaSteel®. Dit zorgt ervoor dat Magneten ook op hun plek op het bord blijven. Op het materiaal plakken we een witte folie met jouw print en een whiteboard laminaat. Dit speciale laminaat zorgt ervoor dat aantekeningen met een whiteboardmarker makkelijk weer te wissen zijn. Je hebt de keuze uit vijf verschillende formaten Whiteboards, van 60 x 100 cm tot 120 x 200 cm.

Op zoek naar iets anders?

Wil je net even iets anders met een Whiteboard? Met een beschrijfbare en uitwisbare Whiteboard sticker kun je bijvoorbeeld een bureaublad omtoveren tot Whiteboard. En met de Whiteboard starterkit heb je direct alle accessoires voor een Whiteboard of Whiteboard sticker bij de hand. Je kunt je bestelling ook compleet maken met een passende Whiteboard standaard in verschillende formaten.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Materiaal
LentaSteel®
Brandcertificaat
Bedrukking
Latex
Dikte
3 mm
Afwerking
Voorzien van whiteboard laminaat
Indoor/outdoor
Indoor

Downloads