Vlaggenlijn
Vlaggenlijn
Vanaf 16.95 excl. BTW
Vlaggenlijn bedrukken Vlaggenlijn bedrukken Vlaggenlijn bedrukken

Webshop Vlaggenlijn

Vlaggenlijn

Vanaf € 16,95 excl. BTW

EnkelzijdigEnkelzijdigDubbelzijdigDubbelzijdig
WitWitWitZwartZwartZwart
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Omschrijving

Vlaggenlijnen: de finishing touch van elk evenement

Met Vlaggenlijnen kleed je een knallende actie of een spetterend feest extra aan. Voorzie de Vlaggenlijn van een compleet eigen ontwerp met onze handige template. De template van de vlaggenlijn vind je onder 'Downloads'.

Alle Vlaggenlijn kenmerken op een rij

De standaardvorm van de vlaggetjes is driehoekig en je kunt kiezen uit enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Enkelzijdig wordt gemaakt van Flag, voor dubbelzijdig printen we voor je op Banner 610. De Vlaggenlijn is 5 m lang en bestaat uit 13 vlaggetjes. Tussen elke vlag zit 10 cm tussenruimte en beide uiteindes zijn voorzien van 50 cm extra band. Tot slot voldoet de Vlaggenlijn aan de strenge Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

Maak een feest compleet

Je maakt een feestje compleet met bijvoorbeeld Bierviltjes en Tafelkleden met eigen print. Hiermee trek je nog meer de aandacht op de boodschap die jij wilt overbrengen.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Materiaal
Flag en Banner 610
Formaat
22 x 30,5 cm
Bedrukking
Flag: sublimatie
Banner 610: UV-print
Waterafstotend
Brandcertificaat
B1
Afwerking
Met extra sterke band in wit en zwart

Downloads

Templates