USB sticks
USB sticks
Prijs op aanvraag

Omschrijving

USB sticks zijn niet meer weg te denken en zijn er in alle soorten en kleuren. Laat de USB sticks bedrukken bij Grafisch vormgever Delano Boer en je blijft voor lange tijd top of mind bij je relaties!

USB stick bedrukt met logo als extra geheugensteuntje voor uw relaties

Bedrukte USB sticks zijn praktische artikelen en onmisbaar in het dagelijks leven. Foto’s, video’s en documenten; van alles wordt opgeslagen op de USB stick. Dit is dan ook niet voor niets een populair geschenk om weg te geven aan relaties. Laat de USB sticks bedrukken met uw bedrijfslogo en deel deze uit tijdens een leuke marketingactie. Omdat de reclame USB sticks bijna dagelijks gebruikt worden, wordt je bereik groter dan dat je in eerste instantie zou denken. Je kunt de USB stick ook personaliseren met een leuke tekst om huidige relaties te bedanken. Bovendien is het, net als een katoenen tas, een duurzaam geschenk. Met de USB stick bevorder je bijvoorbeeld een paperless office.

Promotie USB stick met logo voor op beurzen en evenementen

De bedrukte USB stick is één van de populairste relatiegeschenken, maar ze zijn ook uitermate geschikt als promotieartikelen en giveaways. De promotie USB doet het erg goed als weggever op beurzen. Omdat de USB stick met logo door iedereen gebruikt wordt, kan deze op iedere beurs weggegeven worden. Daarnaast kunt je de gepersonaliseerde USB sticks ook weggeven tijdens open dagen. Je kunt alvast flyers, informatie en foto op usb stick opslaan, zodat de bezoekers dit na afloop kunnen nalezen. Dankzij de USB geschenk blijven zij nog lang na de open dag betrokken bij je organisatie.

Voor iedere doelgroep een gepersonaliseerde USB

Omdat de USB sticks met opdruk door iedereen gebruikt wordt, is deze multi-inzetbaar. Op kantoor is de USB relatiegeschenk een welkom geschenk, maar ook op scholen is dit een onmisbaar geschenk. Hier heeft de USB stick niet minder waarde dan bijvoorbeeld een luxe pen met gravering. Schenk alle leerlingen en studenten een USB bedrukt met het schoollogo. Hier kunnen ze al hun projecten op opslaan. Aan het eind van het semester kunnen ze deze weer inleveren voor de beoordeling. Dankzij de USB stick met bedrukking zullen de leerlingen extra gestimuleerd worden. Ook tijdens workshops en cursussen kunnen de USB sticks bedrukt met tekst of logo cadeau gegeven worden. Je deelnemers zullen zeker verrast zijn met dit originele computer geschenk.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Downloads