Timmermanspotloden
Timmermanspotloden
Vanaf 62.95 excl. BTW
Timmermanspotloden bedrukken

Webshop Timmermanspotloden

Timmermanspotloden

Vanaf € 62,95 excl. BTW

GeelGeelRoodRoodWitWit
4/0 full color4/0 full color4/4 full color4/4 full color
25 stuks25 stuks50 stuks50 stuks100 stuks100 stuks200 stuks200 stuks300 stuks300 stuks400 stuks400 stuks500 stuks500 stuks
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorie:

Omschrijving

Timmermanspotlood bedrukken met logo

Wil je je bedrijf of hetgeen dat je vertegenwoordigt uitdragen middels een leuk geschenk? Ben je werkzaam binnen de bouwsector en zoek je naar een product dat hierop aansluit? Laat dan bij Grafisch vormgever Delano Boer een timmermanspotlood bedrukken! Zo zorg je voor een zeer persoonlijk geschenk, dat ook nog eens dicht bij je bedrijf ligt. En op de bouw wordt je giveaway zeker weten opgemerkt!

Niet zomaar een potlood

Een bedrukt timmermanspotlood biedt veel voordelen ten opzichte van een regulier potlood. Niet alleen is een timmermanspotlood een stuk steviger, ook rolt deze niet gemakkelijk van een tafel af, omdat hij niet rond van vorm is. De vorm van een bedrukt timmermanspotlood kan het beste worden omschreven als ovaal. De punt is ook veel minder scherp, waardoor er gemarkeerd kan worden en de punt een stuk minder snel breekt.

Naamsbekendheid

Gegarandeerd dat deze producten die zo goed aansluiten bij je bedrijf, je naamsbekendheid ten goede zullen komen. Bijna al onze artikelen en dus ook het timmermanspotlood, zijn te bedrukken en in verschillende kleuren leverbaar. Daarnaast worden ze aangeboden onder een scherpe prijs. Laat snel het timmermanspotlood bedrukken!

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Materiaal
Hout
Formaat
10 x 250 mm
Formaat bedrukking
7 x 240 mm
Schrijfkleur
Grijs

Downloads