Textielframe

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Steeds weer een andere look met textielframes
Eindeloos van look veranderen… maak het mogelijk met Textielframes! Liever een frame met verlichting erin? Ga dan voor ons frame met LED verlichting. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd.

Wissel gemakkelijk van boodschap
Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de Peesdoeken in een handomdraai. En met de handige E-lock tool gaat dit nog gemakkelijker. Omdat de frames op maat* worden gemaakt zijn ze voor iedere ruimte geschikt. Je hebt de keuze uit een zilverkleurig, zwart of wit profiel.

Sterk, sterker, sterkst
Het Textielframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes. Het voordelige 19 mm profiel is uitsluitend geschikt voor wandframes. Het 27 mm profiel kan horizontaal en verticaal als wandframe of als plafond frame worden gebruikt. Dit maakt het de meest gekozen optie. Dan is er nog het solide 44 mm profiel. Deze is dubbelzijdig toepasbaar. Dit frame is zowel vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond in te zetten. Tot slot is er de profieldikte van 80 mm. Dit frame biedt extra stevigheid, heeft een solide look en is zowel staand als hangend toepasbaar.

Bij het frame met LED verlichting heb je een profiel van 55 mm breed. Dit wordt gecombineerd met een Dibond achterplaat. Op deze plaat worden de LED strips gemonteerd en deze zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.

Een (s)tof object
Bij het Textielframe kies je uit vier soorten doek: Dekostof, Structex, Theater en Decotex UV. Bij het LED frame heb je keuze uit twee soorten doek: Samba Backlit of Lightbox. Met lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling.

Last but not least: de montage
Je kunt het Textielframe op twee manieren aan een wand monteren. De meest eenvoudige manier is om het frame rechtstreeks op de muur te schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd. Het frame kan ook worden opgehangen aan de muur. Dit betekent dat je het frame ophangt in een wandhanger. Kies je hiervoor, dan worden er ophangplaatjes meegeleverd. Bij het LED frame heb je één montagemogelijkheid: zelf het frame rechtstreeks op de muur schroeven. Er wordt in dit geval geen montagemateriaal meegeleverd.

 

*Groter formaat nodig? Neem dan even contact op met één van onze medewerkers voor advies op maat.
**Bij vrijstaande frames worden er ‘voeten’ meegeleverd.
***Er worden uitsluitend stabilizers meegeleverd bij formaten groter dan 2,50 meter. Dit geldt voor de volgende profieldiktes: 27 mm, 44 mm en 80 mm.