Stickers op rol
Stickers op rol
Prijs op aanvraag
Stickers op rol bedrukken Stickers op rol bedrukken Stickers op rol bedrukken Stickers op rol bedrukken Stickers op rol bedrukken

Webshop Stickers op rol

Stickers op rol

Offerte aanvragen

Omschrijving

Stickers op rol met een eigen look

Stickers op rol zijn handig voor het gebruik bij de balie in de showroom, in een winkel of op een bureau. Ze vormen een belangrijke eerste indruk of brengen effectief een boodschap over. Wat is een beter middel om indruk te maken dan een unieke, aantrekkelijke sticker?

Flexibiliteit en personaliseren

Met gepersonaliseerde stickers op rol geef je producten, merken en evenementen een eigen smoel. Voor onze printers gebruiken we HP Indigo’s LEP-technologie, een printtechniek die gebruik maakt van zeer kleine inktdeeltjes. Het resultaat is een uniforme glans en een scherpe afbeelding.

Kies uit verschillende folies

Je bestelt stickers op rol op zelfklevend mat papier, glans papier, witte folie, transparante folie of zilver folie. Wij leveren de Stickers op rol en snijden ze kiss cut: door de sticker tót de backing. Daarnaast leveren wij deze stickers optioneel in een handige label dispenser box.

Extra bescherming met een laminaat

Geef jouw stickers op rol een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. Daarnaast bieden we ook de keuze voor een UV-werend laminaat. Dit laminaat verlengt de levensduur van geprinte folies die worden blootgesteld aan UV-licht. Het UV-werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.

Om er zeker van te zijn dat jouw stickers op rol zonder beschadigingen aankomen, leveren we standaard een paar lengtemeters extra mee. Na het afrollen van deze eerste meters, zijn de rest van de Stickers klaar voor gebruik.

Op zoek naar kleine, losse Stickers?

Speciaal voor stickers in het formaat van 3 tot 25 cm kun je ook kleine stickers in iedere vorm en met en zonder pelrand bestellen. Kleine Stickers met een foto, logo of een andere afbeelding worden veel gebruikt voor kortlopende promoties.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Bedrukking
LEP-technologie
Maximale printbreedte
30 cm
Lijmlaag
Permanent. Ondanks de permanente lijmlaag zijn de Stickers alleen voor kortlopende promoties.
Afwerking
Schoon- en contoursnijden levering op rol.
Folie wordt voorzien van glans of mat laminaat.
Indoor/outdoor
Indoor en outdoor. Uitzondering is papier, dit is alleen geschikt voor indoor
Waterafstotend
Papier is niet waterafstotend, folie wel.
Extra
Stickers op rol zijn gewikkeld op een koker met een doorsnede van 7,6 cm.
De minimale afname voor dit product is 25 m. Let op: dit geldt per beeld.

Downloads