Stickers op rol

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Je blijft plakken bij Grafisch vormgever Delano Boer! Stickers vormen de eerste indruk van veel producten en goederen.

Gepersonaliseerd en korte levertijden
PVC-vrije stickers, hoge drukkwaliteit, gepersonaliseerd, korte levertijden en lage prijzen. De markt vraagt er om! Met gepersonaliseerde stickers geef je producten, merken en evenementen een – eigen – smoel. Deze stickers leveren wij onder andere op rol en optioneel in een handige Label dispenser box.

Gesneden naar wens
Onze stickers van hoogwaardig Avery-materiaal bestel je op zelfklevend papier, witte folie, transparante folie en zilver folie. Nadat jouw stickers zijn geprint op jumbo-rollen van 30 centimeter breed, begint het snijden op de razendsnelle lasersnijder: We snijden kiss cut: door de sticker tót de backing Daarna worden er rollen van gesneden Kies het gewenste aantal rollen, het aantal stickers per rol en de lengte van deze rollen Het is ook mogelijk stickers op vel te bestellen.

Rolwikkeling
Bij het bestellen van stickers en etiketten op rol bepaal je zelf hoe we deze voor je op de rol plaatsen. Dit noemen we de rolwikkeling. Lees meer over de rolwikkeling of download het rolwikkelschema.

Kies voor extra bescherming met een laminaat
Geef jouw stickers een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. Daarnaast bieden we ook de keuze voor een UV werend laminaat. Dit laminaat verlengt de levensduur van geprinte folies die worden blootgesteld aan UV licht. Het UV werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.

Nieuw: Variabale Data Printing voor Etiketten

Met variabele data printing is het mogelijk om op een efficiënte en eenvoudige manier unieke en variabele informatie op elk afzonderlijk etiket te plaatsen. De data kan bestaan uit nummers, barcodes, QR codes of letters. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!