Speakerdoek

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Verberg speakers met kwalitatief bedrukte speakerdoeken
Met bedrukte Speakerdoeken verberg je opzichtige speakertorens tijdens concerten of andere evenementen. Voorzie de doeken van prints en creëer een passende beleving bij het festival.

Geluiddoorlatend en brandwerend soundmesh speakerdoek
Soundmesh is een materiaal met een ruime open structuur (gaasdoek) waardoor het bijzonder geluiddoorlatend is. Het doek is speciaal ontwikkeld om als speakerdoek voor grote speakerwalls te spannen. Het materiaal wordt op elk gewenst formaat geleverd. Het doek heeft geen nadelige invloed op de geluidskwaliteit en is ook esthetisch de perfecte oplossing om podia aan te kleden. Het Speakerdoek is brandwerend gecertificeerd waardoor het ook gebruikt kan worden bij indoortoepassingen. Houd rekening met dat prints op Meshdoek iets fletser zijn dan op andere materialen door de gaatjesstructuur. Zorg daarom voor extra contrast in het ontwerp voor heldere een boodschap. Door de gaatjesstructuur is het van belang dat de print van een grotere afstand wordt bekeken.

Kies jouw afwerking naar wens
Kies voor ringen om ervoor te zorgen dat het speakerdoek eenvoudig bevestigd kan worden met Spanhaken. Zomen rondom het doek zorgt voor een stevige rand rondom het Speakerdoek. Ook kun je kiezen voor een tunnel zodat je met het doek met een buis kunt bevestigen. Speakerdoeken groter dan 5 x 5 meter worden aan elkaar gezet en opgevouwen verstuurd. Tip: Kies je voor ringen rondom het speakerdoek, houd er dan rekening mee dat op 5 centimeter vanaf de rand geen belangrijke teksten of beelden komen te staan!

Specificaties

Materiaal

Soundmesh

Bedrukking

UV inkt