Spandoek

Vanaf: 11,95 excl. BTW

Wissen

Omschrijving

Goedkoop een professioneel spandoek bedrukken? Al onze spandoeken en banners worden full colour geprint op hoge kwaliteit. Uiteraard zijn de doeken, ook wel bekend als banieren, zeildoeken of reclamedoeken, van een stevig materiaal. Daarnaast zijn de gebruikte inkten UV- en waterbestendig. Onze bedrukte banners en spandoeken kunnen jaren in weer en wind gebruikt worden.

Standaard spandoek
We gebruiken standaard 510 grams frontlin B1 (PVC) voor spandoeken en banners. Dit is een zware geweven kwaliteit dat zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding prachtig laat uitkomen.

Formaten
In onze webshop bieden wij alleen een aantal ‘standaard’ formaten aan. De formaten zijn:

  • 100 x 100 cm
  • 150 x 150 cm
  • 200 x 100 cm
  • 300 x 100 cm
  • 300 x 150 cm

Bent u opzoek naar een ander formaat? Ook deze kunnen we mogelijk voor u leveren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Afwerking
Onze spandoeken worden standaard gezoomd en aan alle kanten voorzien van ringen om de 30 cm. Bent u op zoek naar een andere afwerking? Neem contact met ons op en mogelijk kunnen wij ook spandoeken met die afwerking leveren.

Formaat spandoek ten opzichte van spanframe
Als het spandoek in een (eerder besteld) spanframe komt te hangen, dan dient het formaat van het doek 10 cm rondom kleiner te zijn. Heeft u bijvoorbeeld een frame met een binnenmaat van 200 x 200 cm, dan voert u als eindformaat van het doek 180 x 180 cm in.

Ontwerp nodig?
Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor u maken.

 

Specificaties

Afmetingen Niet beschikbaar
Materiaal

510 grams frontlin B1 (PVC)

Bedrukking

4/0 (enkelzijdig, CMYK)

Andere suggesties…