Roll-up Banner

Vanaf: 28,95 excl. BTW

 
Wissen

Levertijd: ± 6 werkdagen

Omschrijving

Een roll up banner behoort tot de basis van je beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner simpelweg uit het systeem en je hebt direct een grote display voor je beursstand. Roll up banners zijn ook ideaal voor de entree van je kantoor of winkel. Plaats deze op een prominente plaats voor maximale zichtbaarheid.

Soorten rollbanners
Onze roll up banner is te leveren in verschillende soorten. Door het selecteren van alle verschillende specificaties, kun je de roll up banner helemaal naar wens samenstellen.

De roll-up banners zijn bedoelt voor binnen gebruik. Voor buiten gebruik adviseren we je een ander producten.

De rollbanner is leverbaar in verschillende systemen. Soms worden ze eenmalig gebruikt voor speciale acties. In dat geval kun je het beste de goedkoopste systemen kiezen. Dit scheelt veel in de prijs. De duurdere systemen worden ingezet wanneer de banners vaker gebruikt worden. In de cassette zit de banner op rol gespannen met een veer. De kwaliteit van de veer is bij de duurdere systemen een stuk beter.

Gebruik van de roll up banner
De rolbanners worden voor verschillende doeleinde gebruikt. Door het praktische formaat en gebruiksgemak is het een ideaal product om snel promotionele uitingen te plaatsen.

De print zit gerold in een aluminium cassette. Deze trek je hier eenvoudig uit. Onder de cassette zitten dwarsliggers die je eenvoudig draait. Zo worden dit de voeten van de banner. Als de banner uit het systeem is gerold, zet je deze vast met een soort tentstok. Deze klem je aan de bovenkant en steekt het onderin de cassette. Zo heb je in een mum van tijd een mooie reclame uiting.

Een roll up banner is een mooie toevoeging voor je beursstand. Je kunt ze gebruiken in je stand om eenmalige promotionele acties aan te duiden. Uiteraard kun je ze ook als vast onderdeel opnemen in je stand.

Ook wordt de banner rollup veel gebruik in etalages en op winkelvloeren. Door het grote formaat vallen ze mooi op. Hierdoor wordt jouw reclameboodschap niet gemist door je potentiele klanten. Het is daarom een perfect product om je acties en aanbiedingen groots aan te prijzen. Met de lage aanschafprijs is dit product zeker de moeite waard.

De roll up banner is eenvoudig te vervoeren in de draagtas. Deze wordt standaard bij elk model gratis meegeleverd. De tas is voorzien van een schouderband zodat je het gemakkelijk mee kunt nemen. Bij elkaar is het gewicht van de 85 x 200 cm display niet meer dan 4 kg.