Roll-up banner mini
Roll-up banner mini
Vanaf 15.95 excl. BTW
Roll-up mini bedrukken

Webshop Roll-up banner mini

Roll-up banner mini

Vanaf € 15,95 excl. BTW

A3 - 297 x 420 mmA3 - 297 x 420 mmA4 - 210 x 297 mmA4 - 210 x 297 mm
Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Omschrijving

Roll-up banner A4/A3 bestellen

Een leuke en vooral in het oogspringende gadget, geschikt voor een A4 of A3 print. Je kunt de roll-up tafelbanner voor veel verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld op beurzen, evenementen of als display op een balie. Bovendien is de banner lekker compact en licht in gewicht waardoor hij makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Doordat de tafelbanner ontzettend eenvoudig is op te rollen is het al met al een enorm handig product dat erg makkelijk in gebruik is. De tafelbanner is kortom in een handomdraai opgezet en weer af te breken.

Goedkope baliedisplays

De XS Tafelbanner/Baliedisplay wordt compleet geleverd met gratis full colour print. Deze bestaat uit een eenzijdig te beprinten flexibel bannermateriaal wat uitstekend geschikt is voor deze roll up baliedisplays. Bij deze tafelbanner maken we gebruik van een nieuwe generatie van synthetische printmedia waardoor deze roll up display zeer goed bestand is tegen water en een hoge krasbestendigheid heeft.

Specificaties van de roll up tafelbanner

De banner wordt aan de onder- en bovenkant bevestigd met een plakstrip en blijft perfect staan door de metalen pen aan de achterkant van de banner. De cassette is gemaakt van geanodiseerd aluminium, is zilverkleurig en komt in een modern design.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Bedrukking
4/0 full color
Materiaal
170 g/m² Synaps®
Scheurvast
Waterproef

Downloads