Parasol

99,95 excl. BTW

Omschrijving

Bestel jouw parasol met eigen ontwerp; een aanwinst voor tuin en terras! Geleverd als kant-en-klare set, inclusief compleet parasolframe. Het doek en het parasolframe zijn ook los van elkaar te bestellen. Let op! Er wordt standaard géén parasolvoet meegeleverd.

Parasoldoek vervangen
De parasol is zowel indoor als outdoor te gebruiken. En met de los leverbare doeken kun je eindeloos variëren, per seizoen, promotie actie of evenement. Dankzij de gebruiksvriendelijke bevestiging verwissel je het parasoldoek in een handomdraai.

Polyester doek
Het parasoldoek is gemaakt van hoogwaardig polyester en wordt van een print voorzien op onze Durst Alpha textielprinter. De pigmentinkten op waterbasis zorgen voor haarscherpe prints tot wel 600dpi met levendige en knallende kleuren.

Afmetingen
De vierkante parasol heeft een afmeting van 200x200cm. Het parasolframe is gemaakt van wit metaal. Bestel optioneel inclusief de parasolvoet, zodat de parasol gemakkelijk te plaatsen en verrijdbaar is.

 

Ontwerp nodig?
Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor u maken.

Specificaties

Afmetingen 200 × 200 cm
Gewicht

Parasolframe: 5 kg, Parasoldoek: 225gr./m²

Materiaal

Vierkante parasol met 4 segmenten, wit frame, stalen buis Ø 27 mm, 4 stalen baleinen en onderstok Ø 30 mm met blauwe draaiknop Parasoldoek: Polyester

Bedrukking

Pigmentinkt op waterbasis

Afwerking

Confectie Parasoldoek

UV-bescherming

UPF waarde: 30,2 UV-bestendig: >96%

Weerbestendig

Ja, waterafstotend

Andere suggesties…