Paraplu's
Paraplu's
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Paraplu bedrukken met logo

Luxe paraplu bedrukken met logo en die uitdelen als relatiegeschenk? Ook in kleine oplage beschikbaar. In Nederland regenland hebben we er van paraplu’s eigenlijk nooit genoeg, die komen altijd goed van pas. Je kan de paraplu’s laten bedrukken en die uitdelen onder je eigen medewerkers, klanten en andere relaties. Uiteraard heb je de keuze uit verschillende modellen, van de reguliere paraplu’s en de stormparaplu’s tot aan de opvouwbare kleine modellen die zich gemakkelijk mee laten nemen.

Paraplu als relatiegeschenk

De paraplu met bedrukking is uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Je zorgt er met de paraplu voor dat je voorziet in de belangrijke behoefte om bescherming tegen de regen te bieden, terwijl je er met uw logo of slogan op het doek eenvoudig voor zorgt dat je kunt werken aan uw naamsbekendheid. Uiteraard kunnen we je van dienst zijn met paraplu’s met een specifiek houten handvat, een mini paraplu of wellicht een windbestendige golfparaplu. Weet je al precies welk type paraplu je wilt laten bedrukken met logo of ben je aan de andere kant op zoek naar wat inspiratie? Je bent daarvoor bij Grafisch vormgever Delano Boer aan het juiste adres.

Bedrukte paraplu bestellen

Je kunt een bedrukte paraplu bedrukken met je logo, een slogan of een andere opvallende uiting. Waar je ook voor kiest, wij zorgen voor een nette giveaway of voordelig promotiemateriaal dat je kunt uitdelen onder klanten en relaties. Daarnaast kun je de paraplu’s bedrukken om mee te geven aan je klanten op het moment dat het begint te regenen. Waar je ook naar uitgaat, een paraplu met bedrukking komt altijd goed van pas en maakt een uitstekende indruk.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Downloads