Notitieblokken
Notitieblokken
Prijs op aanvraag
Notitieblokken bedrukken

Webshop Relatiegeschenken Notitieblokken

Notitieblokken

Offerte aanvragen

Omschrijving

Notitieblokken zijn sterke reclamedragers. Ze worden langdurig gebruikt. Bij elk nieuw blad verschijnt uw logo of boodschap weer. Grafisch vormgever Delano Boer levert notitieblokken, ook wel bekend als schrijfblokken en kladblokken, in veel variaties en maten.

Grote of kleine oplage notitieblokken

Grafisch vormgever Delano Boer is specialist op gebied van notitieblokken drukken en printen. U heeft keuze uit zeer veel formaten, papiersoorten en andere mogelijkheden. Van PMS tot full colour en van A7 tot A4, we hebben het allemaal!

Verschillende bedrukkingen, papiersoorten en afwerkingen

Schrijfblokken kunnen zowel in zwart-wit, PMS als in full colour worden gedrukt, de mogelijkheden hiervan zijn afhankelijk van het aantal blokken die u nodig heeft. Zo zijn de lage aantallen alleen full colour te bestellen, hogere oplages hebben juist meerdere verschillende bedrukkingen.

Bedrukte kladblokken in uw eigen ontwerp

Het ontwerp van uw notitieblok is helemaal aan u. Standaard zijn de pagina’s blanco. U kunt zelf lijntjes, ruitjes, logo’s enzovoort in het ontwerp toevoegen. Wij adviseren een lijndikte van minimaal 0,5 pt. Natuurlijk is het ook mogelijk om de schrijfblokken te laten ontwerpen door Grafisch vormgever Delano Boer.

De kladblokken met lijmbinding zijn zo gelijmd dat de pagina’s afgescheurd kunnen worden. Al onze notitieblokken zijn standaard voorzien van kartonnen onderbord.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Downloads