Makelaarsbord

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Makelaarsborden (Raamborden of V-borden) zijn opvallend, weerbestendig én herbruikbaar. Deze borden van Polyprop bevestig je eenvoudig op ramen of andere gladde ondergronden met dubbelzijdige tape of zuignappen.

Herbruikbaar
Maak een keuze uit 3 vaste formaten (100x70cm, 140x50cm en 140x100cm) en laat je inspireren door de vele toepassingsmogelijkheden. Speciaal voor de Makelaarsborden bieden wij ook ‘te koop/verkocht/te huur/verhuurd’ stickers aan. Door de verwijderbare lijmlaag wordt de print op het bord niet aangetast en kun je zowel de borden als de stickers vaker gebruiken.

Borden met een Twist
Met de nieuwe Twister geef je jouw borden een opvallende ‘twist’. Een verdraaid opvallende zelfs, dankzij de roterende panelen. De Twister is verkrijgbaar in het formaat 70x100cm. Er zijn 3 gratis templates beschikbaar; een cirkel, een ruit en een huis, maar je kunt ook je eigen Twister ontwerpen!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Specificaties

Materiaal

Polyprop kanaalplaat 3,5mm

Bedrukking

UV print

Brandwerend

B2 certificering

Textuur

Glad, licht geribbeld door kanalen

Milieu

100% recyclebaar

Extra

De Twister is een raambord met draaiend element, geleverd incl. staaldraad, kunststof afstandhouder en zuignappen. Buiten toepassen tot windkracht 6.