Etiketten

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Etiketten vormen de belangrijke eerste indruk van veel producten en goederen. De beslissing om een product te kopen wordt in een fractie van een seconde genomen. Wat is een beter middel om indruk te maken dan een uniek, aantrekkelijk en spetterend etiket met een eigen look?

Flexibiliteit en personaliseren:
In deze markt is flexibiliteit een onderscheidende factor. Wat wil jouw klant? Zoveel mogelijk personaliseren, met de hoogst mogelijke drukkwaliteit, geen voorraden én ultrakorte levertijden. Tegen een scherpe prijs uiteraard. Etiketten in relatief kleine oplages hebben de toekomst. Met gepersonaliseerde etiketten en labels geef je producten, merken en evenementen een – eigen – smoel.

Kies uit hoogwaardige folies:
Trouwens, ook als de oplages gigantisch groot zijn ben je bij Grafisch vormgever Delano Boer aan het juiste adres. Onze etiketten van hoogwaardig Avery-materiaal bestel je op zelfklevend papier, witte folie óf transparante folie. Wat u ook kiest, wij maken het mogelijk. Voor een beschrijfbaar etiket kies je voor Papier als basismateriaal. Moeten de etiketten slijtvast zijn, dan raden wij het sterke Polypropyleen aan met een lange levensduur. Wij leveren jouw etiketten op rol en snijden ze kiss cut: door de sticker tót de backing. De rollen zijn geschikt voor etiketteermachines.

Rolwikkeling:
Bij het bestellen van stickers en etiketten op rol bepaal je zelf hoe we deze voor je op de rol plaatsen. Dit noemen we de rolwikkeling. Lees meer over de rolwikkeling of download het rolwikkelschema.

Kies voor extra bescherming met een laminaat:
Geef jouw Etiketten een extra beschermlaag en kies voor een glanzend of mat laminaat. Daarnaast bieden we ook de keuze voor een UV werend laminaat. Dit laminaat verlengt de levensduur van geprinte folies die worden blootgesteld aan UV licht. Het UV werende laminaat heeft een heldere en glanzende uitstraling.

Variabele data printing:
Met variabele data printing is het mogelijk om op een efficiënte en eenvoudige manier unieke en variabele informatie op elk afzonderlijk etiket te plaatsen. De data kan bestaan uit nummers, barcodes, QR codes of letters. Ook combinaties hiervan zijn mogelijk.

Unieke etiketten:
Voortaan kunnen etiketten die “gelijk” zijn, uniek worden gemaakt. Variabele data printing is niet alleen een effectief marketingmiddel waarbij massa benadering plaatsmaakt voor relevante en persoonlijke benadering. Het is ook een mooie optie waarmee onderscheid kan worden gemaakt bij producten die hetzelfde lijken maar toch anders moeten zijn (prijskaartjes aan kleding, loten bij winacties of programmaboekjes met inhoud op maat).