Dranghekdoek

Vanaf: 19,95 excl. BTW

Wissen

Omschrijving

De ideale eyecatcher op ieder festival of evenement: het dranghekdoek met eigen print. Een dranghekdoek is de ultieme manier om een boodschap, afbeelding of print in de spotlights te zetten.

Enkelzijdig of dubbelzijdig dranghekdoek
Het dranghekdoek is in twee varianten leverbaar: enkelzijdig of dubbelzijdig geprint. De enkelzijdige variant is voor bevestiging aan één zijde van het dranghek. Deze variant is standaard voorzien van ringen om de 30 centimeter rondom het hele doek.

Met het dubbelzijdige doek is jouw boodschap aan beide kanten van het dranghek zichtbaar. Na het bevestigen van het dubbelzijdige doek is het dranghek nog steeds makkelijk te verplaatsen. Dit komt door de uitsparingen aan beide zijkanten van het doek.

Heeft u een tijdelijk evenement? Neem contact met ons op. Wij leveren ook Dranghekdoeken gemaakt van Non Woven. Het materiaal Non Woven is een materiaal voor tijdelijk gebruik. Hierdoor heeft het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is het mogelijk zelfs 50% goedkoper dan Banner 510.

Ontwerp nodig?
Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor u maken.

Specificaties

Afmetingen Niet beschikbaar
Materiaal

Banner 510

Afwerking

Enkelzijdig: ringen om de 30 centimeter., Dubbelzijdig: ringen links en rechts.

Extra

Met B1 certificaat

Andere suggesties…