Brochures

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Maak je eigen tijdschrift of brochure
Een brochure, die je op de beurs kunt uitdelen aan jouw relaties en potentiële klanten. Een full colour catalogus, met daarin de meest waanzinnige foto’s van al jouw producten. Nostalgisch bladeren door jouw eigen jubileummagazine, vol verhalen over de geschiedenis van jouw bedrijf. Of een eigen glossy full colour magazine of sportief clubblad. Waar je ook voor kiest, magazines en brochures bestellen doe je bij Grafisch vormgever Delano Boer!

Voor wanneer je wat meer te vertellen hebt
Heb je een mooie boodschap? En kan je die boodschap gewoonweg niet kwijt op een flyer of gevouwen folder? Laat dan full colour brochures of magazines drukken. Eén van de voordelen? Je kan er zoveel informatie in kwijt als je wilt. Van aanbiedingen en productfoto’s tot nieuwtjes en zelfs uitgebreide verhalen, waarin je jouw relaties of (potentiële) klanten écht kennis laat maken met jouw bedrijf. Waar het doel van een brochure duidelijk commercieel is, kan je met een magazine wat meer de diepte in. Daarin heb je heel veel verschillende mogelijkheden. Ben je op zoek naar een brochure die je kunt uitdelen op een beurs of ander zakelijk event? Of zie je graag jouw eigen flitsende glossy op de koffietafel? Ook als productcatalogi, programmaboekjes, personeels- en clubbladen, klantmagazines en naslagwerken zijn onze brochures & magazines bij uitstek geschikt.

Jouw eigen magazine of brochure, helemaal zoals jij het wilt
Onze brochures & magazines zijn effectieve promotiemiddelen, waar je heel veel verschillende kanten mee op kunt. Een brochure die eruitziet als een magazine? Waarom niet? Een full colour magazine op een compact vierkant formaat? Jij bepaalt! En doordat je de keuze hebt uit zoveel verschillende brochure formaten, papiersoorten en bindwijzes, maak jij jouw brochure of magazine helemaal zoals jij het wilt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe gelijmd magazine? Een geniete brochure met een cover, gemaakt van hetzelfde papier als de binnenkant? Of laat je de pagina’s liever binden met oognietjes of wire-o, een metalen spiraal?

Ontwerp nodig?
Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor u maken.