Bierviltjes

Vanaf: 77,95 excl. BTW

Wissen

Omschrijving

Wil je jouw naamsbekendheid vergroten, maar is het budget gering? Dan zijn bierviltjes met logo ideaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment, variërend in prijs en model. Heb je een heel specifieke wens en wil je graag weten hoe dat uitpakt? Neem contact met ons op!

Bedrukte bierviltjes
Wil je jouw bar, restaurant, hotel of onderneming in een nieuw jasje steken? Denk dan eens aan bedrukte bierviltjes. Bierviltjes met opdruk zijn tijdloos en praktisch! Of wil je gewoonweg op eenvoudige wijze reclame maken, zodat mensen jouw naam onthouden? Bierviltjes zijn geschikt om jouw merk onder de aandacht te brengen op verschillende momenten en locaties. Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag bij het versterken van jouw naamsbekendheid met bedrukte bierviltjes.

Bierviltjes met eigen logo
Voor iedere organisatie, budget en huisstijl kunnen we bierviltjes met eigen logo bedrukken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je verrassen door onze aantrekkelijke prijzen en service. Wij denken graag met je mee hoe het nog beter kan.

Reclame bierviltjes
Wil je jouw bar, restaurant of hotel in een nieuw jasje steken? Denk dan eens aan reclame bierviltjes. Bierviltjes met opdruk zijn tijdloos, praktisch en in vrijwel iedere (horeca)onderneming onmisbaar. Hierdoor zien tientallen, misschien wel honderden, jouw logo! Vergeet daarom niet om een websiteadres te vermelden, zodat je gemakkelijk te vinden bent.

Ontwerp nodig?
Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor u maken.

Specificaties

Materiaal

Wit bierviltkarton

Dikte

1,4 tot 1,5 mm

Bedrukking

Dubbelzijdig

Formaat

Rond: 107 x 107, Vierkant: 93 x 93 mm met een hoekradius van 10 mm