Bidons
Bidons
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Vanaf jonge leeftijd wordt ons op het hart gedrukt voldoende te sporten en genoeg water te drinken. Iedereen die sport heeft een waterfles nodig. Dit maakt een bedrukte bidon een perfect geschenk voor je klanten of relaties. Overal waar gesport wordt vallen de waterflessen op. Laat nu waterflessen bedrukken en je logo speelt zich overal in de kijker.

Waterflessen bedrukken

Of het nu een simpel logo is of een full colour rondom bedrukking, mix en match de bidon en dop kleur om een perfecte combinatie te maken. Gebruik het grote druk oppervlak om een uniek ontwerp te maken en creëer een bidon die u kunt inzetten voor promotionele doeleinden.

Ultramoderne screen print bedrukkingsmachines worden gebruikt om uw bidons van een logo te voorzien. Het resultaat is te vergelijken met digitale print. Goed artwork en HR afbeeldingen zijn essentieel om het beste print resultaat te krijgen.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Merk
Tacx

Downloads