Beelite

Vanaf: 9,95 excl. BTW

Beelite | Folderrek
Rendier van Beelite
Kerstboom van Beelite
Kerstboom van Beelite
Opbergbox voor Ikea Kallax serie
 
Wissen

Omschrijving

Licht en sterk
‘Whats in a name’ gaat zeker op voor Beelite. Dit 3D Displaykarton heeft een robuuste honingraatstructuur en is licht van gewicht. Daarnaast is Beelite 100% recyclebaar. We kunnen Beelite al binnen drie werkdagen leveren (op aanvraag).

Snel opgestart met beelite
Beelite is de perfecte decoratie op beursstands. Gebruik het bijvoorbeeld als statafel, folderrek of balie. We kunnen het materiaal dubbelzijdig voor je bedrukken, zodat je de presentatie optimaal kunt benutten. Daarbij zet je een Beelite display zo op z’n plek dankzij het lichte gewicht. Ofwel: een snelle opstart gegarandeerd!

Voor winkels of andere drukbezochte plekken is het ook zeer geschikt als POS-materiaal. Een reclamebord, een life-size pop of juist andere figuren met klein gesneden contouren? Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de mogelijkheden die het biedt.

Stootvast en groot printformaat
Beelite heeft een stootvaste toplaag en is verkrijgbaar in de diktes 10 mm of 16 mm. Daarnaast kunnen we dit materiaal printen op een formaat van 316 bij 156 cm. Het matteriaal lijkt een beetje op Re-board, maar het heeft als belangrijk verschil dat de toplaag dikker is. Hierdoor zijn in klein contour gesneden vormen beter uit te snijden.