Ballonnen
Ballonnen
Prijs op aanvraag

Omschrijving

Het is de perfecte toevoeging om jouw feest nog vrolijker te maken. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken op de werkvloer om bijvoorbeeld je beursstand wat extra onder de aandacht te plaatsen. Laat je ballon bedrukken met logo of een tekst, zodat deze perfect past bij je campagne of je feest.

Staat er iemand in de spotlight? Laat ballonnen bedrukken met de naam van de gevierde. Een ballon met naam maakt het feestje namelijk een stuk persoonlijker. Helemaal leuk als er een Abraham of een Sarah bij is gekomen.

Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor huwelijken. Vaak wil de organisatie een product hebben waarop ze allemaal leuke, grappige en gênante feiten en weetjes over het echtpaar laten zetten. Een ballon met tekst zou weer een leuk en uniek idee zijn. Laat ze ronddwalen binnen de locatie van de trouwerij met een mooi sierlintje erom.

Kleuren

In deze webshop zijn diverse kleuren ballonnen verkrijgbaar. Naast de kleuren die online staat zijn er ook andere kleuren of metallic ballonnen (Prijs op aanvraag) beschikbaar. Er zijn totaal 46 verschillende kleuren mogelijk.

Formaat

De ballonnen zijn ± 33 cm hoog. De bedrukking op de ballonnen is enkelzijdig in 1 PMS kleur (Neem contact op voor meer informatie). Het formaat van de bedrukking is 180 x 180 mm (18 x 18 cm). Dubbelzijdige bedrukking op aanvraag.

Het is ook mogelijk om ballonnen te bestellen in de formaten:
  • 60 cm (Drukbeeld: 28 cm x 38 cm).
  • 90 cm (Drukbeeld: 29 cm x 42 cm).
  • Hartballon 44 cm (Drukbeeld: 18 cm x 18 cm).

Ballonnen bedrukken voor op de beurs

Ballonnen laten bedrukken voor op de beurs is ook een leuk idee. En al helemaal geslaagd als veel kinderen de beurs komen bezoeken. Geef ballonnen met logo of een ballon met tekst weg aan de kinderen. Ieder kind die nog geen ballon heeft wil er dan ook eentje komen halen.

Ontwerp nodig?

Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor je maken.

Eigenschappen

Downloads