Balie

149,95 excl. BTW

Omschrijving

Lichtgewicht beurs balie voor beurzen en evenementen:
Bij een goede presentatie op beurzen en evenementen hoort ook een mobiele Beurs balie. Een lichtgewicht pop-up balie die je binnen 5 minuten op zet. Het is een ideale aanvulling op jouw Beurs- of Presentatiewand. Een plek om folders te etaleren, visitekaartjes uit te wisselen of een laptop te plaatsen.

Samen met de rechte pop-up wand creëer je de complete beursstand:
De balie bestaat uit een stabiel pop-up frame dat wordt voorzien van een geprint doek. Het doek wordt door middel van klittenband aan het frame bevestigd. In combinatie met de Rechte pop-up wand creëer je de complete beursstand voor jouw klanten. Geef hem jouw eigen ontwerp en maak de beurspresentatie tot een uniform geheel. Je kunt het doek los bestellen zodat je de Balie eenvoudig kunt wisselen en deze voor meerdere beurzen en evenementen in kunt zetten.

Opgebouwd binnen 5 minuten zonder gereedschap:
Het frame krijgt met behulp van kunststof kruisen zijn stevigheid. Een schap van kunststof biedt opbergruimte en zorgt samen het blad van hout voor meer stabiliteit. Tijdens het transport kan het doek aan het systeem bevestigd blijven. Dit maakt het opbouwen zeer eenvoudig waardoor één persoon de gehele balie binnen 5 minuten op zet. Het doek wordt gemaakt van Dekostof, hét textieldoek voor indoortoepassingen. Het materiaal is in korte tijd weer kreukvrij. Hij wordt geleverd met een transporttas waardoor het vervoeren eenvoudig en snel gaat.

Ontwerp nodig?
Neem contact met ons op zodat wij in overleg tot een goed eindresultaat kunnen komen. Al voor een klein bedrag kunnen wij een mooi ontwerp voor u maken.

Specificaties

Gewicht 13 g
Afmetingen 40 × 106 × 101 cm
Materiaal

Dekostof

Bedrukking

Sublimatie

Afwerking

Voorzien van klittenband 5 cm

Montagetijd

Circa 3 minuten

Extra

Zwart topblad, Zwarte legplank

Tas

Trolleytas 41 x 23 x 114,5 cm

Let op!

Houd er rekening mee dat Dekostof licht doorschijnend is, met name bij een wit ontwerp.